La nettsiden deres gjøre jobben for deg.

Interressert i å høre mer?

Book et møte

Vårt team tilbyr pålitelig og effektiv løsninger til bedrifter og konsulenter. Med bevist suksess og drivkraften mot å skape gjensidig vekst

Book et møte med Sindre

CMS
UI/UX
BUNNSOLIDE NEttsider

Våre nettsider er

Universelt utformet

Søkemotoroptimalisert

Skreddersydd til din merkevare

Konverteringsoptimalisert

Passer alle enheter og nettlesere

5/5 stjerner fra tidligere prosjekter

Se hva kundene våre sier

Raske og informative tilbakemeldinger. Enkel logistikk, det kommer som forventet.

Pål Christoffersen
Pecav Trading & Develpment AS

Veldig godt å samarbeide med Meso, de er kreative, hjelpsomme og vil det beste for kunden. Anbefales!

Holmfridur Bratland
Padma.no

Veldig god kommunikasjon og generelt god service. Anbefales

Severin Poppe Midteide
Grønne VVS AS

Har samarbeidet med talentfulle Meso Digital i snart et halvt år og er svært fornøyd med deres overholdelse av tidsfrister, lovnader og ikke minst profesjonalitet. Anbefales.

Cuong Do Dai
Flow Digital AS

Flinkeste, mest hyggelige gutta i hele byen! Proffe, kreative og alltid løsningsorientert. Jeg fikk en webløsning jeg ikke trodde var mulig. Men, de får til det meste og med et smil. Anbefales!

Anne R. Bakke
Anneland

Tusen takk for veldig god hjelp! Vi er veldig fornøyd med hjelp vi fikk underveis i prosessen frem til vi kom i mål med logo, nettside, rollups og visittkort til Mentor Regnskap. Hos dere er det virkelig kvalitet i alle ledd og dere leverte oss alt vi trengte. Fra vi tok kontakt gikk det veldig smidig og dialogen underveis var helt topp. Dette ble veldig bra. Anbefales!

Marcus Simonsen
Mentor Regnskap AS

Fast deliverance and good service. Professional result

Are Meisund
-

The Meso team delivers quick and are easy to work with. Highly recommend.

Patrick Strom
Cultivate Entertainment Partners, LLC.

Benjamin og co. er særdeles vennlige og service-innstilte, og de kan sine ting: De har tatt alle utfordringer på strak arm, og de kan løse det meste. Vi får en flott og funksjonell hjemmeside som kommer til sikre våre andelshavere god og oppdatert informasjon, og spare styret for mye arbeid! Og vi vet at vi vil få god oppfølging og support over årene. Kan anbefales!

Trine Grønn
Østerås Borettslag
Si hei

hei@meso.no

Vi ser frem til å høre fra deg!
Våre tjenester innen Nettsidebygging

Hva gjør vi?

Webdesign

UI/UX
Landingssider
Redesign

Webdesign handler ikke bare om å skape en estetisk tiltalende nettside, men også om å skape en nettside som konverterer besøkende til kunder. En effektiv webdesign-strategi tar hensyn til både utseende og funksjonalitet for å oppnå best mulig resultater.

Utvikling

CMS
Funksjonalitet
Testing

Vi tilbyr skreddersydde hjemmesider for bedrifter med dine unike behov og budsjett. Vi bruker moderne teknologi og beste praksis for å sikre at din nettside er rask, sikker og tilgjengelig på alle enheter, inkludert mobiler og nettbrett. Vi gir også kontinuerlig vedlikehold og support for å sikre at din nettside alltid er oppdatert og optimalisert for å gi den beste brukeropplevelsen.

E-Commerce

Shopify
Konverteringer
CMS

Våre nettbutikk løsninger er tilpasset dine spesifikke behov. Vårt team av eksperter vil hjelpe deg med å bygge en brukervennlig nettside som gjør det enkelt for kundene å finne og kjøpe produktene dine, samt å håndtere betalinger og forsendelser på en trygg og sikker måte.

Komplett kompetanse på en plass

Vårt arbeid

NETTbutikk

Hunique Råfôr

Les mer
NETTbutikk

Mentor Regnskap

Les mer
NETTbutikk

Padma

Les mer
Komplett kompetanse på én plass

Vår prosess

01

Briefing

I dette trinnet samler vi inn all nødvendig informasjon om ditt nettprosjekt, inkludert dine behov, ønsker og mål. Vi vil diskutere hva du ønsker å oppnå med nettstedet eller nettbutikken din, og hva slags funksjonalitet du trenger for å oppnå dette. Vi vil også se på din merkevare, markedsposisjon og konkurrenter for å sikre at nettstedet eller nettbutikken er tilpasset dine spesifikke behov.

02

Utvikling

Basert på briefing-prosessen vil vi utvikle design og funksjonalitet for ditt nettsted eller nettbutikk. Vi vil sørge for at alt er optimalisert for å gi en god brukeropplevelse og at nettsiden er responsiv på alle enheter. Vi vil også integrere nødvendige tredjepartsverktøy og systemer som betalingsfunksjoner og analyseverktøy.

03

Oppkobling

Etter utvikling vil vi koble nettsiden eller nettbutikken til ditt domene. Vi vil også sørge for å implementere sikkerhetsfunksjoner og sikre at alt fungerer som det skal før vi lanserer nettsiden eller nettbutikken.

Har du spørsmål angående nettsider?

Kom i kontakt og fortell oss hvordan vi kan hjelpe.

Ved å klikke på "Send melding" bekrefter du at du har lest og godtar våre retningslinjer for personvern og ansvarsfraskrivelse.

Takk, vi har mottatt din melding!
Vi tar kontakt med ved første mulighet.
Woops, her gikk det litt fort i svingene. Prøv igjen.