Nettsiden din er den eneste som selger hver dag i uken - 24 timer i døgnet!

Våre tjenester innen Nettsidebygging

Hva gjør vi?

Webdesign

UI/UX
Landingssider
Redesign

Webdesign handler ikke bare om å skape en estetisk tiltalende nettside, men også om å skape en nettside som konverterer besøkende til kunder. En effektiv webdesign-strategi tar hensyn til både utseende og funksjonalitet for å oppnå best mulig resultater.

Få et tilbud

Utvikling

CMS
Funksjonalitet
Testing

Vi tilbyr skreddersydde hjemmesider for bedrifter med dine unike behov og budsjett. Vi bruker moderne teknologi og beste praksis for å sikre at din nettside er rask, sikker og tilgjengelig på alle enheter, inkludert mobiler og nettbrett. Vi gir også kontinuerlig vedlikehold og support for å sikre at din nettside alltid er oppdatert og optimalisert for å gi den beste brukeropplevelsen.

Få et tilbud

E-Commerce

Shopify
Konverteringer
CMS

Våre nettbutikk løsninger er tilpasset dine spesifikke behov. Vårt team av eksperter vil hjelpe deg med å bygge en brukervennlig nettside som gjør det enkelt for kundene å finne og kjøpe produktene dine, samt å håndtere betalinger og forsendelser på en trygg og sikker måte.

Få et tilbud
Interressert i å høre mer?

Book et møte

Vårt team tilbyr pålitelig og effektive løsninger til bedrifter og konsulenter. Med bevist suksess og drivkraften mot å skape gjensidig vekst

Book et møte med Benjamin

CMS
UI/UX
BUNNSOLIDE NEttsider

Våre nettsider er

Universelt utformet

Søkemotoroptimalisert

Skreddersydd til din merkevare

Konverteringsoptimalisert

Passer alle enheter og nettlesere

5/5 stjerner fra tidligere prosjekter

Se hva kundene våre sier

Jeg har hatt gleden av å samarbeide med Meso Digital AS i utviklingen av Justervesenets nye nettsider, opplevelsen har vært svært positiv. Benjamin er alltid tilgjengelig for å svare på mine spørsmål, god kommunikasjon. Benjamin/Meso Digital er tilpasningsdyktig, forstår behov og tilpasser løsninger for å sikre at nettsiden ville oppfylle alle krav. Bedriften er også løsningsorientert og strekker seg for å sikre at vi blir fornøyde med resultatet. Vi anbefaler Meso Digital til alle som trenger nettsideutvikling.

Ina Marlen Andresen
Justervesenet

Raske og informative tilbakemeldinger. Enkel logistikk, det kommer som forventet.

Pål Christoffersen
Pecav Trading & Develpment AS

Veldig godt å samarbeide med Meso, de er kreative, hjelpsomme og vil det beste for kunden. Anbefales!

Holmfridur Bratland
Padma.no

Veldig god kommunikasjon og generelt god service. Anbefales

Severin Poppe Midteide
Grønne VVS AS

Har samarbeidet med talentfulle Meso Digital i snart et halvt år og er svært fornøyd med deres overholdelse av tidsfrister, lovnader og ikke minst profesjonalitet. Anbefales.

Cuong Do Dai
Flow Digital AS

Flinkeste, mest hyggelige gutta i hele byen! Proffe, kreative og alltid løsningsorientert. Jeg fikk en webløsning jeg ikke trodde var mulig. Men, de får til det meste og med et smil. Anbefales!

Anne R. Bakke
Anneland

Tusen takk for veldig god hjelp! Vi er veldig fornøyd med hjelp vi fikk underveis i prosessen frem til vi kom i mål med logo, nettside, rollups og visittkort til Mentor Regnskap. Hos dere er det virkelig kvalitet i alle ledd og dere leverte oss alt vi trengte. Fra vi tok kontakt gikk det veldig smidig og dialogen underveis var helt topp. Dette ble veldig bra. Anbefales!

Marcus Simonsen
Mentor Regnskap AS

Fast deliverance and good service. Professional result

Are Meisund
-

The Meso team delivers quick and are easy to work with. Highly recommend.

Patrick Strom
Cultivate Entertainment Partners, LLC.

Benjamin og co. er særdeles vennlige og service-innstilte, og de kan sine ting: De har tatt alle utfordringer på strak arm, og de kan løse det meste. Vi får en flott og funksjonell hjemmeside som kommer til sikre våre andelshavere god og oppdatert informasjon, og spare styret for mye arbeid! Og vi vet at vi vil få god oppfølging og support over årene. Kan anbefales!

Trine Grønn
Østerås Borettslag
Si hei

hei@meso.no

Vi ser frem til å høre fra deg!
Komplett kompetanse på en plass

Vårt arbeid

Nettside

Justervesenet

Utvikling av en informativ nettside for Justervesenet, Norges offisielle vesen for måling.

Les mer
Nettbutikk

Hyzer AS

Meso Digital kunngjør stolt lanseringen av HyzerShop.no, en nettbutikk for disc golf og frisbeegolfutstyr i Norge. Med fokus på brukervennlighet, tilbyr nettstedet sikre betalingsløsninger og effektiv administrasjon. SEO-optimalisering sikrer høy synlighet i søkemotorer. Snakk med oss for å utforske hvordan vi kan støtte utviklingen av din nettbutikk, med tilpassede løsninger som overgår dine forventninger.

Les mer
Webdesign

Norway Consulting AS

Les mer
Nettside

Rønnuags Begravelsesbyrå

Les mer
Nettside

Nordic Beverage Solutions AS

Les mer
Nettside

John Petter Fagerhaug

Les mer
Nettbutikk

Hunique Råfôr

Les mer
Nettbutikk

Padma

Les mer
Nettside

Benjamin Coduti

Les mer
Nettbutikk

Floke Org.

Les mer
Nettbutikk

BlondebyCatharina

Les mer
Nettside

Jan Wilhelm Schüssler

Les mer
Nettside

Cars Invest AS

Les mer
Nettside

Østerås Borettslag

Les mer
Nettside

Grønne VVS AS

Les mer
Nettside

Advokatfirmaet Kvanvik og Schjetne

Les mer
Nettbutikk

ArtbyMeMargaret

Les mer
Nettbutikk

Nordic Health unity

Les mer
Nettside

Svendsen Kran og Transport AS

Les mer
Nettside

Sæter Bil AS

Les mer
Nettside

Mentor Regnskap

Les mer
Nettside

Søbstadmyra Borettslag

Les mer
Nettside

Benjamin Coduti

Les mer
Nettside

Sinnes Terrasse

Les mer
Nettside

Skøyen Auto AS

Les mer
Komplett kompetanse på én plass

Vår prosess

01

Briefing

I dette trinnet samler vi inn all nødvendig informasjon om ditt nettprosjekt, inkludert dine behov, ønsker og mål. Vi vil diskutere hva du ønsker å oppnå med nettstedet eller nettbutikken din, og hva slags funksjonalitet du trenger for å oppnå dette. Vi vil også se på din merkevare, markedsposisjon og konkurrenter for å sikre at nettstedet eller nettbutikken er tilpasset dine spesifikke behov.

02

Utvikling

Basert på briefing-prosessen vil vi utvikle design og funksjonalitet for ditt nettsted eller nettbutikk. Vi vil sørge for at alt er optimalisert for å gi en god brukeropplevelse og at nettsiden er responsiv på alle enheter. Vi vil også integrere nødvendige tredjepartsverktøy og systemer som betalingsfunksjoner og analyseverktøy.

03

Oppkobling

Etter utvikling vil vi koble nettsiden eller nettbutikken til ditt domene. Vi vil også sørge for å implementere sikkerhetsfunksjoner og sikre at alt fungerer som det skal før vi lanserer nettsiden eller nettbutikken.

Ofte stilte spørsmål

Finn svar på dine spørsmål her

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Webutvikling
Er nettsiden jeg får fra Meso Digital mobilvennlig?

Ja, vi lager alltid nettsider som er responsivt designet for alle skjermstørrelser. Det betyr at nettsiden din vil se flott ut og fungere perfekt på mobiltelefoner, nettbrett, og datamaskiner.

Webutvikling
Hvilket CMS anbefaler Meso Digital?

Vi anbefaler plattformer som Webflow og Shopify for CMS. De er brukervennlige, kraftige, og gjør det enkelt for deg å håndtere innholdet på din nettside eller nettbutikk.

Webutvikling
Hvordan kan jeg få tilbakemeldinger fra kundene mine?

Byrået kan integrere funksjoner for kundevurderinger og tilbakemeldinger i nettbutikken din. Dette vil tillate kundene å gi tilbakemelding på produkter og tjenester, og hjelpe deg med å forbedre din online butikk.

Webutvikling
Tilbyr dere rabatter eller incentiver for langtidskunder?

Rabatter og incentiver kan være en del av avtalen du forhandler med byrået. Det er viktig å diskutere dette tidlig i prosessen for å forstå hva som kan tilbys.

Webutvikling
Hvilke betalingsløsninger kan integreres i nettbutikken?

Det er mange betalingsløsninger tilgjengelige som kan integreres i nettbutikken din, inkludert populære alternativer som PayPal, Stripe, og Vipps. Valget av betalingsløsning vil avhenge av dine spesifikke behov og byråets anbefalinger.

Webutvikling
Hvordan vil nettsiden bli beskyttet mot uautorisert tilgang eller datainnbrudd?

Sikkerhetsprotokoller som SSL-sertifikater, sterke passordpolicyer, og regelmessige sikkerhetsoppdateringer er kritiske for å beskytte nettsiden mot uautorisert tilgang og datainnbrudd.

Webutvikling
Kan nettsiden automatisere noen av de administrative oppgavene som styret må håndtere?

Ja, funksjoner som automatisert PDF-generering, online booking, og digitale godkjenningsprosesser kan hjelpe med å automatisere administrative oppgaver.

Webutvikling
Hvor kommer produktene som selges i nettbutikken fra?

Dette spørsmålet er mer relevant for deg som eier av nettbutikken. Byrået vil hjelpe deg med å sette opp en plattform der du kan selge dine produkter.

Webutvikling
Hvor mye koster det å få en nettside fra Meso Digital?

Våre priser varierer vanligvis fra 30.000kr* til rundt 120.000kr*, avhengig av kompleksiteten, designkrav, og spesifikke funksjoner du trenger.

Webutvikling
Hvorfor trenger jeg en nettside?

For å øke synligheten og tilstedeværelsen på nett, nå ut til flere kunder, og styrke merkevaren din. Med Meso Digital vil du få en nettside som er designet, utviklet, og vedlikeholdt av eksperter som sikrer at nettsiden din er oppe og går 24/7.

Webutvikling
Hvordan kan jeg få anbefalinger for nettbutikken min?

Byrået kan implementere funksjoner for å samle og vise kundeanmeldelser, samt utvikle markedsføringsstrategier for å fremme positive anmeldelser og kundetilfredshet.

Webutvikling
Kan jeg oppdatere nettsiden selv etter at Meso Digital har laget den?

Ja, vi bruker ofte plattformer som Webflow og Shopify fordi de gjør det enkelt for deg som kunde å ta over nettsiden eller nettbutikken etter lansering.

Webutvikling
Hvordan kan vi dele viktig informasjon med beboerne gjennom nettsiden?

Gjennom en dedikert nyhetsseksjon eller en blogg på nettsiden kan dere dele viktig informasjon med beboerne. Det kan også settes opp automatiske e-postvarsler for nye innlegg.

Webutvikling
Hvordan kan vi måle og forstå trafikken og engasjementet på nettsiden for å forbedre kommunikasjonen med beboerne?

Ved å integrere analyseverktøy som Google Analytics, kan dere måle trafikk, engasjement, og andre viktige nettstedsmetrikker for å forstå hvordan beboerne interagerer med nettsiden og identifisere områder for forbedring.

Webutvikling
Hvor lang tid tar det for Meso Digital å lage en nettside?

Vi bruker som regel 1-5 uker på å lage nettsider, avhengig av kompleksiteten, designpreferanser, og tilbakemeldinger fra deg.

Webutvikling
Hva skjer hvis nettsiden min går ned eller opplever problemer?

Med Meso Digital kan du være trygg på at vi er der for deg. Vi sørger for at nettsiden din er oppe og går 24/7, og vi vil raskt adressere og løse eventuelle problemer som måtte oppstå.

Webutvikling
Kan nettsiden tilby en sikker portal for digital kommunikasjon mellom styret og beboerne?

Ja, en sikker portal kan settes opp der styret og beboerne kan kommunisere digitalt. Dette krever robuste sikkerhetstiltak for å beskytte personvernet og dataintegriteten.

Webutvikling
Når vil nettbutikken min bli lansert?

Svaret på dette vil variere basert på omfanget av prosjektet og byråets tidsplan. Det er viktig å diskutere frister og forventet lanseringsdato med byrået før arbeidet starter.

Webutvikling
Hvordan sikrer vi kvaliteten på produktene som selges i nettbutikken?

Kvalitetskontroll av produkter er ditt ansvar som eier av nettbutikken. Byrået kan imidlertid hjelpe med å utvikle systemer for å spore og administrere produktinformasjon og kundetilbakemeldinger.

Webutvikling
Hvordan kan vi holde nettsiden oppdatert med de siste nyhetene og oppdateringene fra borettslaget/sameiet?

Dere kan ha en dedikert person eller et team som er ansvarlig for å oppdatere nettsiden regelmessig, eller engasjere en ekstern part til å håndtere oppdateringer og vedlikehold av nettsiden.

Webutvikling
Hvordan vil nettsiden min se ut på ulike nettlesere?

Nettsidene vi lager hos Meso Digital er moderne og kompatible med de fleste populære nettlesere. Vi sørger for at design og funksjonalitet fungerer sømløst på tvers av nettlesere.

Webutvikling
Tilbyr Meso Digital vedlikehold og oppdatering av nettsiden etter lansering?

Ja, vi tilbyr vedlikehold av nettsiden hver 2. måned for å sikre at alt er optimalt. I tillegg får du som kunde 1 time kostnadsfri support hver måned. Eventuell ytterligere support koster 1.500kr eks mva pr time.

Webutvikling
Hvordan kan vi integrere digitale skjemaer for søknader om utleie, parkering, og andre behov?

Digitale skjemaer kan integreres direkte på nettsiden, med automatiske varsler til ansvarlige personer når en ny søknad er innsendt.

Webutvikling
Hvordan sikrer Meso Digital nettsiden min mot hackere?

Vi sørger for at nettsiden din er optimal og sikker. Med regelmessig vedlikehold hver 2. måned sørger vi for at alt er oppdatert og fungerer som det skal.

Webutvikling
Er det mulig å få tilpasset design og funksjonalitet på nettsiden som reflekterer vårt fellesskap sin unike identitet?

Absolutt! Et webutviklingsbyrå kan skreddersy design og funksjonalitet på nettsiden for å reflektere fellesskapets unike identitet og behov.

Webutvikling
Hvordan kan vi sørge for at nettsiden er brukervennlig og tilgjengelig for alle beboere?

Ved å følge beste praksis for brukervennlighet og tilgjengelighet, som enkel navigasjon, tydelige CTA-knapper, og tilgjengelighetsfunksjoner for de med spesielle behov, kan nettsiden gjøres brukervennlig og tilgjengelig.

Webutvikling
Hvor lenge har byrået erfaring med å utvikle nettbutikker?

Byråets erfaring og tidligere prosjekter kan gi innsikt i deres evne til å levere en vellykket nettbutikk. Det er viktig å diskutere byråets erfaring og se på deres tidligere arbeid før du tar en beslutning.

Webutvikling
Hvordan markedsfører Meso Digital nettsiden min?

Vi tilbyr markedsføringstjenester spesifikt for nettsidene vi lager. Dette gir oss en unik fordel da vi kjenner nettsidens struktur og kan tilpasse den for å øke konverteringer, enten det er skjemainnsendinger eller salg av produkter.

Webutvikling
Hva trenger Meso Digital fra meg for å starte?

Informasjon om virksomheten, mål med nettsiden, logo, eventuelt innhold (tekst, bilder), og spesifikke designpreferanser.

Webutvikling
Kan nettsiden hjelpe med å organisere og dele informasjon om kommende arrangementer eller møter?

Ja, en kalenderfunksjon eller en event-seksjon på nettsiden kan hjelpe med å organisere og dele informasjon om kommende arrangementer og møter.

Webutvikling
Hvor sikker er nettbutikken mot datainnbrudd og svindel?

Byrået bør følge beste praksis for nettsikkerhet for å sikre at nettbutikken din er beskyttet mot trusler. Dette inkluderer bruk av HTTPS, sikker betalingsbehandling, og regelmessige sikkerhetsoppdateringer.

Webutvikling
Hvilken returpolitikk bør nettbutikken ha?

Returpolitikken i nettbutikken din bør være klar og rettferdig. Byrået kan gi råd om standard returpolitikk som følges i bransjen, men endelig beslutning vil avhenge av din forretningsmodell.

Webutvikling
Hva er inkludert i driftskostnadene deres?

Vår driftskostnad består hovedsaklig av 3 ting. 1. Serverleie: Nettsiden trenger et sted å bo slik at den er lett tilgjengelig for nettleseren til kundene deres. Dette gjør vi hos Amazon sine servere som er super pålitelige og trygge. 2. Publiseringssystem: I tillegg kreves det er skreddersydd publiseringssystem som tilrettelegger for at du enkelt kan redigere og publisere innhold selv ved senere anledning. Uten et publiseringssystem vil bare selve kildekoden lastes opp på en server, som vil være utrolig utilgjengelig for de aller fleste. 3. Support, vedlikehold og optimalisering: Vi står for generell drift av nettstedet, samtidig som vi alltid er tilgjengelig dersom dere skulle trenge noe hjelp. Vi tar også en rutinesjekk av nettstedets ytelse hver 2.måned!

Webutvikling
Kan jeg ha en nettbutikk på nettsiden min med Meso Digital?

Ja, for nettbutikker bruker vi Shopify som plattform. Det gjør det enkelt for deg som kunde å ta over nettbutikken ved lansering.

Har du spørsmål angående nettsider?

Kom i kontakt og fortell oss hvordan vi kan hjelpe.

Ved å klikke på "Send melding" bekrefter du at du har lest og godtar våre retningslinjer for personvern og ansvarsfraskrivelse.

Takk, vi har mottatt din melding!
Vi tar kontakt med ved første mulighet.
Woops, her gikk det litt fort i svingene. Prøv igjen.