publisert
Feb 28, 2023
Nettside

Jan Wilhelm Schüssler

Utvikling
SEO
CMS

Jan Wilhelm Schüssler er en markant norsk showprodusent og en aktivist for norsk bygningsvern. Han har en lang merittliste med konserter, festivaler, turneer, teater, TV-show og serier. I tillegg har han produsert en rekke motevisninger, inkludert Oslo Fashion Awards. Jan er også forfatter av flere bøker og kunstbøker, inkludert sin første roman "Hiraeth - tilbake til Oslo 1981" og bøker som "Kulturhaven" og "Kunsten å kle seg".

Jan har også en lidenskap for å redde historiske bygninger fra riving i Norge, som dessverre ligger på toppen av rivetoppen i Europa. Som aktivist bidrar han til å rette søkelys på truede bygg, protestere på rivevedtak, og holde foredrag om sin kampsak. Gjennom årene har Jan Wilhelm bidratt til å redde mange bygninger, som Villa Heia i Oslo, Holtane Bruk i Telemark og Nor Herregård i Kongsinger.

Jan ønsket å lage en nettside som kunne vise frem hans merittliste, bøker og kunstverk, og hans arbeid for norsk bygningsvern. Derfor valgte han Meso Digital for å hjelpe ham med å skape en brukervennlig og informativ nettside som kunne formidle hans historie og lidenskaper.

Meso Digital jobbet tett med Jan for å skape en nettside som kunne vise hans omfattende karriere på en klar og koncis måte. De skapte en oversiktlig og estetisk tiltalende nettside som inneholdt en biografi av Jan, informasjon om hans merittliste, bøker og kunstverk, og bilder av hans arbeid for norsk bygningsvern. Nettsiden ble også tilpasset for mobiltelefoner og nettbrett for å sikre at alle besøkende hadde en god brukeropplevelse.

Jan var veldig fornøyd med resultatet og var glad for at Meso Digital kunne hjelpe ham med å skape en nettside som viste frem hans arbeid på en profesjonell måte. Han la spesielt merke til hvordan nettsiden kunne vise hans interesse for norsk bygningsvern på en visuelt tiltalende måte.

Kom i gang i dag, du også

Kontakt oss

Fortell oss hvordan vi kan hjelpe.

Partnership with Glassdoor and LinkedIn

Ved å klikke på "Send melding" bekrefter du at du har lest og godtar våre retningslinjer for personvern og ansvarsfraskrivelse.

Takk, vi har mottatt din melding!
Vi tar kontakt med ved første mulighet.
Woops, her gikk det litt fort i svingene. Prøv igjen.