publisert
Feb 28, 2023
Nettside

Mentor Regnskap - Ditt regnskap, din suksess

UI/UX
CMS
SEO
Utvikling

Mentor Regnskap er et regnskapsbyrå som ønsket å få synlighet på nettet for å øke kundeanskaffelsen. De hadde ikke etablert seg noe særlig, og manglet en synlig tilstedeværelse på nettet. Mentor Regnskap ønsket å skape et ufarligjørende og rent uttrykk som kunne visualisere deres merkevare.

Optimalisering av logo og nettside

For å hjelpe Mentor Regnskap med å nå sine mål, jobbet vi med optimalisering av deres logo og nettside. Vi skapte et enkelt og tydelig design som skulle gjøre det enklere for kundene å navigere på nettsiden og finne det de lette etter. Vi fokuserte på å gjøre nettsiden mer brukervennlig, samtidig som vi ivaretok Mentor Regnskaps merkevare og verdier.

Økning i synlighet og kundeanskaffelse

Etter å ha lansert den nye nettsiden, så Mentor Regnskap en betydelig økning i synlighet og kundeanskaffelse. Kundene var nå i stand til å finne informasjonen de lette etter på en enkel og tydelig måte. Nettsiden hadde også blitt optimalisert for søkemotorer, noe som gjorde at Mentor Regnskap nå hadde en høyere rangering på Google. Dette resulterte i en økning i antall kunder som fant dem på nettet og ønsket å samarbeide med dem.

Langvarig samarbeid

Vi har siden oppstarten av prosjektet jobbet med Mentor Regnskap for å optimalisere nettsiden deres. Samarbeidet har vært en suksess og vi er stolte av å ha vært en del av Mentor Regnskaps reise fra å være ukjent på nettet til å bli synlig og anerkjent. Vi ønsker å fortsette å være en pålitelig partner for Mentor Regnskap og hjelpe dem med å nå sine mål på nettet.

Kom i gang i dag, du også

Kontakt oss

Fortell oss hvordan vi kan hjelpe.

Partnership with Glassdoor and LinkedIn

Ved å klikke på "Send melding" bekrefter du at du har lest og godtar våre retningslinjer for personvern og ansvarsfraskrivelse.

Takk, vi har mottatt din melding!
Vi tar kontakt med ved første mulighet.
Woops, her gikk det litt fort i svingene. Prøv igjen.