Få en boost på din digitale tilstedeværelse

Vi jobber strategisk med digital markedsføring på Google, Instagram, Snapchat og TikTok for å hjelpe bedrifter å nå ut til sin målgruppe og oppnå suksess. Vårt erfarne team av spesialister kan hjelpe deg med alt fra annonsering og kampanjer til organisk vekst og innholdsproduksjon.
La oss diskutere din plan fremover.

Våre tjenester innen digital markedsføring

Hva gjør vi?

Søkemotormarkedsføring (SEM)

Søkemotormarkedsføring lar deg annonsere på Google, Bing og Yahoo for å øke synligheten din og tiltrekke deg flere potensielle kunder. Vi hjelper deg å skape effektive kampanjer og målrette riktig publikum for å maksimere avkastningen på investeringen din.

Vil du vite mer?

Søkemotoroptimalisering (SEO)

Optimaliser nettstedet ditt for søkemotorer og øk organisk trafikk og synlighet med søkemotoroptimalisering. Våre eksperter vil hjelpe deg med å forbedre nettstedet ditt og øke rangeringen din på Google, Bing og andre søkemotorer.

Book et møte

Webanalyse

Få verdifull innsikt i nettstedet ditt og øk konverteringsfrekvensen med vår webanalysetjeneste. Vi hjelper deg med å spore og analysere trafikk og brukeratferd på nettstedet ditt for å identifisere forbedringsområder og optimalisere resultatene dine.

Få innsikt i dette
Hvorfor samarbeide med oss?

Våre resultater

  • Med én kampanje på 3 mnd hadde vi en Return On Investment (ROI) på 8.3x for en av våre kunder.
    Les historien her
  • I november 2022 hadde vi en kunde som omsatte for like mye som de hadde tjent inn i hele 2022 på grunn av en Performance Max Kampanje hos oss.
    Les historien her
  • I 2020 hjalp vi en bilselger med å utvikle en nettside med SEO optimalisering, i 2021 omsatte det samme selskapet for over 25 millioner.
    Les historien her

Nå er det din tur.

Book en uforpliktende prat her så finner vi den beste løsningen for din virksomhet
Interressert i å høre mer?

Book et møte

Vårt team tilbyr pålitelig og effektiv løsninger til bedrifter og konsulenter. Med bevist suksess og drivkraften mot å skape gjensidig vekst

Book et møte med Benjamin

SEO
Annonsering

Finn svar på dine spørsmål her

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Digital Markedsføring
Hva er e-postmarkedsføring?

E-postmarkedsføring er en markedsføringsmetode som er sender e-poster til en liste over abonnenter. Det kan omfatte nyhetsbrev, salgsfremmende tilbud, invitasjoner til arrangementer og mer.

Digital Markedsføring
Hvilke sosiale medier burde jeg være på?

Det avhenger av målgruppen din. Hvis målgruppen din er unge voksne, er Instagram og TikTok gode alternativer. Hvis målgruppen din er eldre, kan Facebook og LinkedIn være mer passende.

Digital Markedsføring
Hva er digital markedsføring, og hvorfor er det viktig for min bedrift?

Digital markedsføring omhandler bedrifters digital aktivitet som brukes til å markedsføre bedriften. Dette inkludererer sosiale medier, e-postmarkedsføring, innholdsproduksjon, søkemotoroptimalisering (SEO) og søkemotormarkedsføring (SEM). Det er viktig fordi det gir deg muligheten til å nå en større målgruppe, øke bevisstheten om merkevaren din, og øke sjansene for å konvertere potensielle kunder til faktiske kunder.

Digital Markedsføring
Hva er forskjellen mellom organisk og betalt markedsføring?

Organisk markedsføring refererer til alle aktivitetene som brukes til å bygge en tilstedeværelse online på en naturlig måte, for eksempel å publisere innhold på bloggen din eller engasjere deg med følgere på sosiale medier. Betalt markedsføring refererer til annonser du betaler for, for eksempel Google Ads eller Facebook-annonser. Organisk markedsføring er definert som alle aktivitetene som brukes til å bygge en tilstedeværelse på nettet med "kostnadsfrie" metoder, dette kan være å publisere innhold på nettsiden din eller på sosiale medier. Betalt markedsføring refererer til annonser du betaler for, for eksempel Google Ads eller Facebook-annonser.

Digital Markedsføring
Hva er søkemotoroptimalisering (SEO)?

SEO handler om å optimalisere nettstedet ditt for søkemotorer slik at nettstedet ditt vises høyt i søkeresultatene. Dette kan inkludere optimalisering av nettstedets innhold, teknisk SEO, og å bygge kvalitetslenker til nettstedet ditt.

Digital Markedsføring
Hva er en landingsside?

En landingsside er en side på nettstedet ditt som er designet for å konvertere besøkende til handling, for eksempel å registrere seg for et nyhetsbrev eller kjøpe et produkt. Landingssiden bør være målrettet og ha et tydelig og relevant budskap og en tydelig handlingsoppfordring (CTA).

Digital Markedsføring
Hva er betalt annonsering, og hvordan fungerer det?

Betalt annonsering er markedsføringsmetode hvor du betaler for å vises i din side på sosiale medier eller søkemotorer. Her kan man velge bestemte søkeord kundene søker etter for å finne tjenester som dine. Vi hjelper å sette opp en minimums kampanje på 3 måneder, hvor du garantert vil få enorm med besøk på nettsiden, og så klart nye kunder. Om man får kunder eller ei baseres på hvor gode annonsene er satt opp og hvor mottakelig nettstedet ditt er for å få konvertert brukerne til kunder.

Har du spørsmål angående digital markedsføring?

Kom i kontakt og fortell oss hvordan vi kan hjelpe.

Ved å klikke på "Send melding" bekrefter du at du har lest og godtar våre retningslinjer for personvern og ansvarsfraskrivelse.

Takk, vi har mottatt din melding!
Vi tar kontakt med ved første mulighet.
Woops, her gikk det litt fort i svingene. Prøv igjen.