Kontakt oss

Ta kontakt med oss via skjemaet under. Vi er også tilgjengelige på telefon og e-post.

Vårt team

Teamet vårt består av dyktige fagfolk med variert kompetanse. Vi prioriterer å bygge langsiktige kunderelasjoner og gi personlig støtte for å hjelpe kundene våre med å nå sine mål. Vi holder oss kontinuerlig oppdatert på trender og utvikling i bransjen, og er dedikerte til å levere kvalitetsarbeid for våre kunder.

Stian Fredriksen

Konsulentformidler

Nettverking
Salg
Økonomi

Stian bistår konsulenter og kunder med å finne prosjekter og riktig kompetanse. Stian har erfaring med konsulentformidling innen IT og relaterte bransjer. Han har studert Finans på BI og IT og Nettverkssikkerhet på Noroff og har en bakgrunn innen konsulentvirksomhet, finans og salg. Stian interesserer seg for forretningsutvikling, IT, finans.

Marcus Simonsen

Forretningsutvikler

Forretningsutvikling
Økonomi

Marcus har lang erfaring som gründer og jobber med forretningsutvikling i selskapet. Han er genuint interessert i å legge til rette for at hver enkelt person skal trives godt der de er, og han har store visjoner for hvordan fremtiden skal se ut. Sammen med Meso ønsker Marcus å skape Norges beste arbeidsplass der alle skal få muligheten til å skinne. Marcus selv er en utforsker og elsker å oppdage verden og dens kulturer.

Sindre Hartberg

Daglig leder

CMS
UI/UX

Sindre er en allsidig designer og utvikler som alltid er på utkikk etter å utvide repertoaret! Med flere års erfaring innenfor UX, UI, og CMS systemer stiller han sterkt til å finne den perfekte løsningen på ditt problem. Og effektivt i tillegg! Med erfaring innen bedriftsutvikling, strategi og salg har han også et godt innblikk i hvordan våre samarbeidspartnere kan optimalisere sine digitale salgsplatformer. Hans interresse innenfor film, tegning, musikk og maling gjør at han møter våre partnere med nye og kreative perspektiver!

Benjamin Martinsen

Digital Markedsfører

SEO
Betalt annonsering

Benjamin er en dyktig digital markedsfører og har et fokus på strategi rundt alt han gjør. Han har flere års erfaring innen digital markedsføring som PPC spesialist, og har god erfaring med bedriftsutvikling. Han har en sterk forståelse for digitale plattformer, verktøy og følger alltid med på trender. Benjamin har også et godt øye for detaljer og leverer alltid høy kvalitet i det han driver med, i tillegg er han selverklært amatør-snekker.

Gitle Garnes

Konsulentformidler

Nettverking
Anbud

Gitle bistår konsulenter og kunder med å finne prosjekter og riktig kompetanse. Gitle har erfaring med konsulentformidling innen IT og relaterte bransjer. Han har studert markedsøkonomi på BI og har en bakgrunn innen konsulentvirksomhet og salg. Gitle interesserer seg for forretningsutvikling, IT, finans og er selverklært film ekspert.

Ved å klikke på "Send melding" bekrefter du at du har lest og godtar våre retningslinjer for personvern og ansvarsfraskrivelse.

Takk, vi har mottatt din melding!
Vi tar kontakt med ved første mulighet.
Woops, her gikk det litt fort i svingene. Prøv igjen.