Ressurser

Velkommen til vår ressursbank

Her deler vi verdifull innsikt, tips, veiledninger og mye mer. Vi ønsker å bidra med et bredt spekter av temaer relatert til vår verden. Fra de siste trendene, til teknologier i praksis og råd. I vår ressursbank har vi et mål om å utdanne og inspirere våre lesere. Hold deg oppdatert med de siste hendelsene i vårt felt og få en dypere forståelse av hva vi driver med!

IT-konsulent
Selvstendig konsulent
Selvstendig næringsdrivende

Tips til konsulenten som ønsker å bli selvstendig næringsdrivende

Disse tipsene er til deg som vurderer å gå veien for å bli selvstendig konsulent. Vi går over faktorene som ofte setter grunnlaget for å komme i gang; Opprette selskap, håndtering av overgangen fra å være fast ansatt, hvordan bli synlig for oppdragsgivere, økonomi, pensjon & forsikring.

Apr 18, 2023
Les mer
Digital Markedsføring
Betalt plassering
Google Ads

Din digitale partner for effektiv markedsføring

Digital markedsføring er avgjørende i dagens digitale tidsalder, og Meso Digital tilbyr skreddersydde planer for å tiltrekke seg de rette kundene og forbedre bedriftens trivsel. Bedriften forstår at dine kunder befinner seg på nett og hjelper deg med å få tak i dem ved å utvikle og implementere en digital markedsføringsstrategi som fungerer for din bedrift. Med en digital markedsføringsstrategi fra Meso Digital kan du oppnå suksess og unngå å forsvinne i dagens konkurransedyktige marked.

Mar 8, 2023
Les mer
Betalt plassering
Google Ads
Digital Markedsføring

Slik bruker du betalt annonsering for å nå din målgruppe

Ønsker du å nå et bredere publikum og få mer trafikk til nettstedet ditt? Betalt annonsering kan være et kraftig verktøy for å nå dette målet. Ved å plassere annonser på søkemotorer, sosiale medieplattformer og andre nettsteder, kan du nå ut til et målrettet publikum og få frem budskapet ditt til potensielle kunder. Her er noen tips for å bruke betalt annonsering for å nå målgruppen din

Feb 27, 2023
Les mer
Digital Markedsføring
Google Ads

Hvordan måle ROI'en av din digitale markedsføring

Å måle avkastningen (Return on Investment = ROI) av din digitale markedsføring kan være en utfordrende oppgave, men det er essensielt å forstå effekten av kampanjene dine. I dette innlegget skal vi fortelle om flere målinger som man kan se på for å måle effekten av de digital markedsføringskampanjene.

Jan 12, 2023
Les mer