publisert
Feb 28, 2023
Nettbutikk

Hunique Råfôr

CMS
SEO
UI/UX
Utvikling

Hunique Råfôr ble grunnlagt av en gruppe hundeelskere som ønsket å tilby hunder den beste mulige ernæringen for å hjelpe dem å leve lykkelige og sunne liv. De mener at mange hunder lider av helseproblemer og manglende livskvalitet på grunn av feilernæring og kosthold som ikke er tilpasset individuelle behov. Dette inspirerte dem til å starte Hunique Råfôr, hvor de tilbyr skreddersydde matpakker og planer tilpasset hver hunds unike behov og preferanser.

Hos Hunique Råfôr er de opptatt av å utdanne hundeeiere om viktigheten av riktig ernæring og tilpasning av kostholdet til hver enkelt hund. De jobber tett med hver kunde for å finne de riktige ingrediensene, porsjonsstørrelsene og leveringsfrekvensen for hunden deres, og bruker kun ingredienser av høyeste kvalitet. Deres filosofi er sentrert rundt medfølelse, ansvar og en sterk følelse av forpliktelse til velværet til hver enkelt hund de tjener.

For å gjøre det enklere for kunder å bestille og tilpasse matpakker til sine firbente venner, valgte Hunique Råfôr å få hjelp fra Meso Digital til å lage en brukervennlig nettside. Meso Digital jobbet med Hunique Råfôr for å forstå deres visjon og behov, og designet en nettside som reflekterer deres filosofi og gjør det enklere for kunder å tilpasse matpakkene til hundenes unike behov.

På Hunique Råfôrs nettside kan kunder velge mellom ulike alternativer for sin hunds matpakke, inkludert ingredienser og porsjonsstørrelser. De kan også velge leveringsfrekvens og opprette en abonnementsplan for å sikre at deres hund alltid har riktig ernæring tilgjengelig.

Hunique Råfôr og Meso Digital samarbeidet også om å inkludere ressurser om riktig ernæring og tilpasning av kostholdet på nettsiden, for å hjelpe hundeiere å forstå viktigheten av å tilpasse hundens kosthold til individuelle behov. Dette inkluderer informasjon om ulike typer matvarer som kan være skadelige for hunder og tips om å velge riktig type mat for ulike hunderaser og størrelser.

Kom i gang i dag, du også

Kontakt oss

Fortell oss hvordan vi kan hjelpe.

Partnership with Glassdoor and LinkedIn

Ved å klikke på "Send melding" bekrefter du at du har lest og godtar våre retningslinjer for personvern og ansvarsfraskrivelse.

Takk, vi har mottatt din melding!
Vi tar kontakt med ved første mulighet.
Woops, her gikk det litt fort i svingene. Prøv igjen.