publisert
Mar 24, 2023
Nettside

Rønnaugs Begravelsesbyrå

UI/UX
CMS
Utvikling
SEO

Å finne balansen

Å skape en moderne og smakfull nettside for et begravelsesbyrå er en følsom oppgave. Nettsiden må være visuelt tiltalende og effektiv, men også følsom overfor behovene til sorgfulle familier. Vi hadde vi nylig muligheten til å samarbeide med Rønnaugs Begravelsesbyrå, et begravelsesbyrå i Norge, for å lage en ny nettside fra grunnen av.

Vårt team samarbeidet tett med klienten gjennom hele prosessen, fra forskning og oppdagelse til UI / UX design, CMS-utvikling og hosting. Vi presenterte tre forskjellige designalternativer for klienten og jobbet sammen for å finjustere det valgte designet til det møtte deres behov og preferanser.

En av de største utfordringene med å skape designet for den nye nettsiden var å finne en balanse mellom modernitet og smakfullhet. Vi oppnådde dette gjennom bruk av beroligende og fredelige fargevalg, samt avrundede hjørner og myke former for å skape et vennligere utseende. Klienten var veldig fornøyd med vår første tilnærming og hadde kun mindre endringer, som vi inkorporerte i det endelige designet.

Vi er spesielt stolte av hvordan vi klarte å skape et design som møtte klientens behov og preferanser, samtidig som det var effektivt og visuelt tiltalende. Ved å samarbeide tett med klienten gjennom hele prosessen og inkorporere deres tilbakemeldinger og forslag, klarte vi å skape en nettside som virkelig representerer verdiene og misjonen til Rønnaugs Begravelsesbyrå.

Hos Meso tar vi stor forsiktighet med å sikre at våre design er både moderne og smakfulle, samtidig som de møter behovene og preferansene til våre klienter. Å samarbeide med Rønnaugs Begravelsesbyrå var en ære, og vi er stolte av det endelige resultatet.

Kom i gang i dag, du også

Kontakt oss

Fortell oss hvordan vi kan hjelpe.

Partnership with Glassdoor and LinkedIn

Ved å klikke på "Send melding" bekrefter du at du har lest og godtar våre retningslinjer for personvern og ansvarsfraskrivelse.

Takk, vi har mottatt din melding!
Vi tar kontakt med ved første mulighet.
Woops, her gikk det litt fort i svingene. Prøv igjen.