Sorter etter det du leter etter

Finn svar på dine spørsmål her

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Digital Markedsføring
Hva er betalt annonsering, og hvordan fungerer det?

Betalt annonsering er markedsføringsmetode hvor du betaler for å vises i din side på sosiale medier eller søkemotorer. Her kan man velge bestemte søkeord kundene søker etter for å finne tjenester som dine. Vi hjelper å sette opp en minimums kampanje på 3 måneder, hvor du garantert vil få enorm med besøk på nettsiden, og så klart nye kunder. Om man får kunder eller ei baseres på hvor gode annonsene er satt opp og hvor mottakelig nettstedet ditt er for å få konvertert brukerne til kunder.

Konsulenter & oppdrag
Hvordan sikrer dere at konsulentene er kvalifiserte?

Vi kvalitetssikrer alle selvstendige konsulenter med referansesjekk og intervju. Alle konsulentselskap vi velger å samarbeide med er seriøse og har gode rutiner for sine ansatte. Vi er nøye med å matche kompetansen til konsulentene med våre kunder sine krav og ønsker. Flere av profilene vi allerede har i nettverket er kvalitetssikret fra tidligere.

Digital Markedsføring
Hvilke sosiale medier burde jeg være på?

Det avhenger av målgruppen din. Hvis målgruppen din er unge voksne, er Instagram og TikTok gode alternativer. Hvis målgruppen din er eldre, kan Facebook og LinkedIn være mer passende.

Digital Markedsføring
Hva er digital markedsføring, og hvorfor er det viktig for min bedrift?

Digital markedsføring omhandler bedrifters digital aktivitet som brukes til å markedsføre bedriften. Dette inkludererer sosiale medier, e-postmarkedsføring, innholdsproduksjon, søkemotoroptimalisering (SEO) og søkemotormarkedsføring (SEM). Det er viktig fordi det gir deg muligheten til å nå en større målgruppe, øke bevisstheten om merkevaren din, og øke sjansene for å konvertere potensielle kunder til faktiske kunder.

Digital Markedsføring
Hva er e-postmarkedsføring?

E-postmarkedsføring er en markedsføringsmetode som er sender e-poster til en liste over abonnenter. Det kan omfatte nyhetsbrev, salgsfremmende tilbud, invitasjoner til arrangementer og mer.

Digital Markedsføring
Hva er forskjellen mellom organisk og betalt markedsføring?

Organisk markedsføring refererer til alle aktivitetene som brukes til å bygge en tilstedeværelse online på en naturlig måte, for eksempel å publisere innhold på bloggen din eller engasjere deg med følgere på sosiale medier. Betalt markedsføring refererer til annonser du betaler for, for eksempel Google Ads eller Facebook-annonser. Organisk markedsføring er definert som alle aktivitetene som brukes til å bygge en tilstedeværelse på nettet med "kostnadsfrie" metoder, dette kan være å publisere innhold på nettsiden din eller på sosiale medier. Betalt markedsføring refererer til annonser du betaler for, for eksempel Google Ads eller Facebook-annonser.

Konsulenter & oppdrag
Hvor lang tid tar det før vi får en aktuell profil?

Som regel tar det kun 1-3 dager fra vi mottar forespørselen til dere mottar en aktuell CV til en kvalitetssikret konsulent. Avhengig av krav til kompetansenivå kan det ta noe lengre tid.

Konsulenter & oppdrag
Hvordan fungerer fakturering med Meso Digital?

Hos oss har vi månedlig fakturering med vanligvis 30 dagers forfallsdato. Etter at Meso mottar betaling fra kunde, tar det som regel 1-3 virkedager før konsulenten får betalt. Dette varierer litt fra kunde til kunde. Vi tar også hensyn til kundenes rutiner og ønsker i forbindelse med dette.

Digital Markedsføring
Hva er søkemotoroptimalisering (SEO)?

SEO handler om å optimalisere nettstedet ditt for søkemotorer slik at nettstedet ditt vises høyt i søkeresultatene. Dette kan inkludere optimalisering av nettstedets innhold, teknisk SEO, og å bygge kvalitetslenker til nettstedet ditt.

Konsulenter & oppdrag
Hva er betingelsene for samarbeid?

Vi blir kontraktspartner mellom både kunden og konsulenten. Betingelsene speiles mellom alle parter, men vil variere avhengig av kunde og oppdrag. Vi blir alltid enige om pris og betingelser i forkant av kontraktinngåelse.

Konsulenter & oppdrag
Hva er fordelene med å bruke dere som konsulentleverandør?

Vi fungerer som en bro for bedrifter som ser etter spisset kompetanse for sine prosjekter. Vi gir tilgang til et stort nettverk av konsulenter og konsulentselskap som kan sitte med akkurat den kompetansen du er på utkikk etter. Det er enkelt å leie inn konsulenter via oss og som kunde er du aldri bundet til å bruke oss som kanal.

Webutvikling
Hva er inkludert i driftskostnadene deres?

Vår driftskostnad består hovedsaklig av 3 ting. 1. Serverleie. Nettsiden trenger et sted å bo slik at den er lett tilgjengelig for nettleseren til kundene deres. Dette gjør vi hos Amazon sine servere som er super pålitelige og trygge. 2. Publiseringssystem. I tillegg kreves det er skreddersydd publiseringssystem som tilrettelegger for at du enkelt kan redigere og publisere innhold selv ved senere anledning. Uten et publiseringssystem vil bare selve kildekoden lastes opp på en server, som vil være utrolig utilgjengelig for de aller fleste. 3. Support, vedlikehold og optimalisering. Vi står for generell drift av nettstedet, samtidig som vi alltid er tilgjengelig dersom dere skulle trenge noe hjelp. Vi tar også en rutinesjekk av nettstedets ytelse hver 2.måned!

Digital Markedsføring
Hva er en landingsside?

En landingsside er en side på nettstedet ditt som er designet for å konvertere besøkende til handling, for eksempel å registrere seg for et nyhetsbrev eller kjøpe et produkt. Landingssiden bør være målrettet og ha et tydelig og relevant budskap og en tydelig handlingsoppfordring (CTA).

Kontakt oss

Kom i kontakt og fortell oss hvordan vi kan hjelpe.

Ved å klikke på "Send melding" bekrefter du at du har lest og godtar våre retningslinjer for personvern og ansvarsfraskrivelse.

Takk, vi har mottatt din melding!
Vi tar kontakt med ved første mulighet.
Woops, her gikk det litt fort i svingene. Prøv igjen.