Vi bidro til å mer enn doble salgene for en nettbutikk på kort tid

En av våre kunder slet med å få nok salg i sin nettbutikk og trengte hjelp til å øke dette. Derfor bestemte vi oss for å bruke kraften i en Performance Max-kampanje for å oppnå dette. Vi startet med å koble deres Shopify-konto til både Google og Facebook marketplace, ettersom vi så at mange av deres kunder kom fra Facebook. Vi optimaliserte annonsene hver uke og gir fortsatt støtte for deres digitale markedsføring og Shopify-konto.

Koblet kontoen til markedsplassene

Etter en nøye gjennomgang av kundens nettbutikk, la vi merke til at flertallet av kundene deres kom fra Facebook. Derfor bestemte vi oss for å koble deres Shopify-konto til både Google og Facebook markedsplass. Dette ville gi oss muligheten til å nå ut til en større målgruppe og øke synligheten til bedriften.

Optimalisering hver uke

En Performance Max-kampanje er ikke noe du bare starter og glemmer. Det krever kontinuerlig optimalisering og justering for å sikre at den leverer resultater. Vi optimaliserte annonsene hver uke, testet forskjellige budstrategier og annonseformater for å se hva som fungerte best for kundens nettbutikk.

Støtte for digital markedsføring

Vi ga ikke opp kunden etter at kampanjen var ferdig. Vi fortsatte å gi støtte for deres digitale markedsføring og Shopify-konto. Vi hjalp dem med å sette opp e-postmarkedsføring og ga råd om SEO for deres nettbutikk. Vi sørget for at kunden alltid hadde de verktøyene de trengte for å øke salget sitt.


Resultater

I november 2022, hadde kunden en omsetning som var like stor som hele 2022 til sammen. Det betyr at salget hadde økt med 100%. De fikk også en betydelig økning i trafikken til nettstedet sitt, og antall konverteringer økte betraktelig. Bedriften kunne nå se lyst på fremtiden og var takknemlige for den hjelpen vi ga dem.

Ved å bruke denne strategien, klarte vi å øke kundens salg og få en betydelig økning i trafikken til nettbutikken deres. Kunden vår økte salget med over 50% på bare noen få uker, og fortsetter å vokse. Vi er stolte over å ha hjulpet denne kunden med å oppnå suksess i en konkurransepreget bransje.

Interressert i å høre mer?

Book et møte

Vårt team tilbyr pålitelig og effektiv løsninger til bedrifter og konsulenter. Med bevist suksess og drivkraften mot å skape gjensidig vekst

Book et møte med Benjamin

SEO
Annonsering

Har du spørsmål angående digital markedsføring?

Kom i kontakt og fortell oss hvordan vi kan hjelpe.

Ved å klikke på "Send melding" bekrefter du at du har lest og godtar våre retningslinjer for personvern og ansvarsfraskrivelse.

Takk, vi har mottatt din melding!
Vi tar kontakt med ved første mulighet.
Woops, her gikk det litt fort i svingene. Prøv igjen.