Fra null til 25 millioner: Slik hjalp vi en bedrift med å lykkes i markedet

Møt vår kunde som hadde en drøm om å øke salget sitt, men visste ikke helt hvor de skulle starte. De var usikre på om en nettside ville gi den økningen de ønsket, men vi hjalp dem med å få en fantastisk nettside og optimalisere den med god SEO.

Resultatet? En økt omsetning på over 25 millioner kroner!

Fra utdatert til oppdatert

Vi startet med å optimalisere kundens logo for å få den til å se ut som en profesjonell bedrift. Vi ønsket å gi et godt førsteinntrykk og at kundene skulle føle at de kunne stole på bedriften. Derfor brukte vi tid på å utvikle en logo som gjenspeilet kundens verdier og som var lett å kjenne igjen.

Ny nettside

Vi utviklet en ny nettside som var både brukervennlig og estetisk tiltalende. Vi sørget for at siden var optimalisert for SEO slik at bedriften kunne øke sin synlighet på nett. Vi brukte også tid på å skrive relevant og engasjerende innhold som tiltalte kundene og økte konverteringsraten.

SEO-optimalisering

Vi jobbet kontinuerlig med å optimalisere nettsiden for SEO. Vi utførte nøkkelordsanalyser og optimaliserte alt fra metatags og titteltekster til URL-strukturer og alt-tekster på bilder. Dette førte til en økning i synlighet og trafikk på nettsiden.

Sprekk salgsrekordene

Etter at den nye nettsiden var lansert, begynte bilforhandlerens salg å øke gradvis. De merket også at kundetilfredsheten økte, da det var enkelt for kundene å finne informasjon om bilene og tjenestene de tilbød. Salget deres økte til slutt med en totalomsetning på over 25 millioner kroner.

Samarbeid som varer

Vi har siden den gang hjulpet bilforhandleren med å vedlikeholde nettsiden og optimalisere den videre for å sikre at de forblir synlige og konkurransedyktige i markedet. Vi setter stor pris på våre kunderelasjoner og ønsker å fortsette å støtte dem i lang tid fremover.

Vi er stolte av å ha hjulpet vår kunde fra å være en ukjent bedrift til å nå heltene. Vår evne til å optimalisere kundens nettside og arbeidet vi utførte med SEO ga betydelig økning i salg. Vi vil fortsette å jobbe tett med bedriften og hjelpe dem med å oppnå suksess på lang sikt.

Interressert i å høre mer?

Book et møte

Vårt team tilbyr pålitelig og effektiv løsninger til bedrifter og konsulenter. Med bevist suksess og drivkraften mot å skape gjensidig vekst

Book et møte med Benjamin

SEO
Annonsering

Har du spørsmål angående digital markedsføring?

Kom i kontakt og fortell oss hvordan vi kan hjelpe.

Ved å klikke på "Send melding" bekrefter du at du har lest og godtar våre retningslinjer for personvern og ansvarsfraskrivelse.

Takk, vi har mottatt din melding!
Vi tar kontakt med ved første mulighet.
Woops, her gikk det litt fort i svingene. Prøv igjen.