Velkommen til meso digital

Din partner innen digital suksess

Vi er et fullservice digitalbyrå som spesialiserer seg på utvikling av nettsider, digital markedsføring og IT-konsulentformidling. Vårt mål er å hjelpe våre kunder med å få mer ut av virksomheten sin.

Vi har fått tillit fra
BAS logoDNT logoNotodden kommune logoNorsk folkehjelp logoFrogn kommune logonavamedic logoLindesnes kommune logoNorsk Førstehjelpsråd logoMittEgetLokale logo
Komplett kompetanse på en plass

Hva gjør vi?

Konsulenter & oppdrag

Som konsulent kan du lene deg til oss i jakten på ditt neste konsulentoppdrag. Vi følger deg opp jevnlig med nye forespørsler fra kunder som har behov for din kompetanse. Som kunde får du tilgang til et stort nettverk av selvstendige IT-konsulenter og spesialiserte konsulentselskap.

Les mer

Digital Markedsføring

Lås opp fullpotensialet til merkevaren din med våre tjenester innen digital markedsføring. Fra søkemotoroptimalisering til annonsering på sosiale medier, vil vi hjelpe deg med å nå målgruppen din og øke konverteringer!

Les mer

Webutvikling

Hjemmesiden din er din digitale butikkfasade, og det er viktig å gjøre et godt førsteinntrykk. Våre tjenester innen webdesign og utvikling sikrer at nettsiden din er visuelt tiltalende, enkel å bruke og optimalisert for søkemotorer.

Les mer
Interressert i å høre mer?

Book et møte

Book et møte med Benjamin

SEO
Annonsering

Book et møte med Benjamin

SEO
Annonsering

Book et møte med Gitle

Nettverking
Anbud
Hvorfor samarbeide med oss?

Vi skaper større muligheter

Vårt team tilbyr pålitelig og effektiv løsninger til bedrifter og konsulenter. Med bevist suksess og drivkraften mot å skape gjensidig vekst, kan vi hjelpe deg med å løse dine problemstillinger og nå dine mål. Velg oss for førsteklasses service og ekspertise.

En pålitelig sparringspartner

Teamet vårt har et vell av kunnskap og erfaring innen vårt felt, og vi er godt rustet til å håndtere en rekke utfordringer og muligheter.

Tilgang på mer kompetanse

Vi er forpliktet til å yte service av høy kvalitet til våre kunder, og vi går utover for å sikre at de er fornøyde med arbeidet vårt.

Resultatene du er ute etter

Vi er i stand til å skreddersy våre tjenester for å møte de spesifikke behovene og målene til våre kunder.

Åpenhet

Vi deler innsikt i markedet.

Vi kan digital markedsføring

Våre resultater

  • Med én kampanje på 3 mnd hadde vi en Return On Investment (ROI) på 8.3x for en av våre kunder.
    Les historien her
  • I november 2022 hadde vi en kunde som omsatte for like mye som de hadde tjent inn i hele 2022 på grunn av en Performance Max Kampanje hos oss.
    Les historien her
  • I 2020 hjalp vi en bilselger med å utvikle en nettside med SEO optimalisering, i 2021 omsatte det samme selskapet for over 25 millioner.
    Les historien her

Nå er det din tur.

Book en uforpliktende prat her så finner vi den beste løsningen for din virksomhet
5/5 stjerner fra tidligere prosjekter

Se hva kundene våre sier

Raske og informative tilbakemeldinger. Enkel logistikk, det kommer som forventet.

Pål Christoffersen
Pecav Trading & Develpment AS

Veldig godt å samarbeide med Meso, de er kreative, hjelpsomme og vil det beste for kunden. Anbefales!

Holmfridur Bratland
Padma.no

Veldig god kommunikasjon og generelt god service. Anbefales

Severin Poppe Midteide
Grønne VVS AS

Har samarbeidet med talentfulle Meso Digital i snart et halvt år og er svært fornøyd med deres overholdelse av tidsfrister, lovnader og ikke minst profesjonalitet. Anbefales.

Cuong Do Dai
Flow Digital AS

Flinkeste, mest hyggelige gutta i hele byen! Proffe, kreative og alltid løsningsorientert. Jeg fikk en webløsning jeg ikke trodde var mulig. Men, de får til det meste og med et smil. Anbefales!

Anne R. Bakke
Anneland

Tusen takk for veldig god hjelp! Vi er veldig fornøyd med hjelp vi fikk underveis i prosessen frem til vi kom i mål med logo, nettside, rollups og visittkort til Mentor Regnskap. Hos dere er det virkelig kvalitet i alle ledd og dere leverte oss alt vi trengte. Fra vi tok kontakt gikk det veldig smidig og dialogen underveis var helt topp. Dette ble veldig bra. Anbefales!

Marcus Simonsen
Mentor Regnskap AS

Fast deliverance and good service. Professional result

Are Meisund
-

The Meso team delivers quick and are easy to work with. Highly recommend.

Patrick Strom
Cultivate Entertainment Partners, LLC.

Benjamin og co. er særdeles vennlige og service-innstilte, og de kan sine ting: De har tatt alle utfordringer på strak arm, og de kan løse det meste. Vi får en flott og funksjonell hjemmeside som kommer til sikre våre andelshavere god og oppdatert informasjon, og spare styret for mye arbeid! Og vi vet at vi vil få god oppfølging og support over årene. Kan anbefales!

Trine Grønn
Østerås Borettslag

Våre siste artikler

Søkemotoroptimaliseringens (SEO) evolusjon
SEO
Nettside
Digital Markedsføring

Søkemotoroptimaliseringens (SEO) evolusjon

Publisert:
Sep 11, 2023

SEO har gjennomgått en bemerkelsesverdig transformasjon over årene. Fra enkle taktikker som stikkordstapping til komplekse strategier som stemmesøkoptimalisering – bli med oss ​​for en reise gjennom SEOs fascinerende utvikling.

Les mer
Følelsenes rolle i nettsider
Nettside
Utvikling
UX/UI/Design

Følelsenes rolle i nettsider

Publisert:
Sep 7, 2023

I den digitale verden er det ikke bare tekniske aspekter som teller. Emosjon spiller en nøkkelrolle i hvordan brukere opplever en nettside eller app. Dykk ned i hvordan følelser påvirker brukeropplevelsen og hvorfor det er sentralt i designprosessen.

Les mer

Lurer du på noe?

Kom i kontakt og fortell oss hvordan vi kan hjelpe.

Ved å klikke på "Send melding" bekrefter du at du har lest og godtar våre retningslinjer for personvern og ansvarsfraskrivelse.

Takk, vi har mottatt din melding!
Vi tar kontakt med ved første mulighet.
Woops, her gikk det litt fort i svingene. Prøv igjen.