NB!
Se våre oppdrag

Vi kobler dyktige IT-konsulenter med virksomheter som trenger deres ekspertise.

Hos oss bistår vi IT-konsulenter med å finne sitt neste konsulentoppdrag og gir selskaper i Norge tilgang på junior og senior IT-konsulenter. Vi kobler dyktige fagfolk med virksomheter som trenger deres ekspertise innen:

Utvikling

UX/UI/Design

Data/BI/DWH

Prosjektledelse

Testing

Arkitektur

CRM

ERP

Interressert i å høre mer?

Book et møte

Book et møte med Gitle

Nettverking
Anbud

Book et møte med Stian

Nettverking
Salg
Økonomi

Utforsk de siste prosjektene

Er du på utkikk etter en ny mulighet? Vi er alltid på utkikk etter IT-konsulenter som kan bistå våre kunder. Nedenfor kan du se ulike prosjekter som trenger din hjelp!

Se alle prosjekter

Arkitekt/utvikler

Publisert:
2.6.2023

Vi søker en teknisk arkitekt/utvikler til modernisering av meldingsformidling i helsesektoren.

Arkitektur
Utvikling
IT-konsulent
Trondheim/Remote
1300
kr/t
12 mnd (+1 år)
100%
Søknadsfrist:
12.06.2023
Oppstartsdato:
01.09.2023
Les mer
Søknadsfristen er utløpt
Les om prosjektet

Backend utvikler .Net

Publisert:
15.5.2023

.Net utvikler søkes til oppdrag hos NHN, for videreutvikling av Helsenorge plattformen.

Utvikling
IT-konsulent
Oslo/Remote
1200
kr/t
4 mnd (+3 mnd)
100%
Søknadsfrist:
23.05.2023
Oppstartsdato:
01.06.2023
Les mer
Søknadsfristen er utløpt
Les om prosjektet

Nettverks-konsulent

Publisert:
12.5.2023

Vi søker en nettverks-arkitekt til et større IT-selskap.

Arkitektur
Nettverk
Remote
Etter avtale
kr/t
6 mnd + muligheter for forlengelse
100%
Søknadsfrist:
Asap
Oppstartsdato:
Snarest
Les mer
Søknadsfristen er utløpt
Les om prosjektet
Hvorfor samarbeide med oss?

Vi tror på at tillit, god kommunikasjon og fleksibilitet kan skape bedre muligheter for alle

Vi tilbyr en pålitelig og effektiv tjeneste til bedrifter og konsulenter. Med drivkraften mot å skape gjensidig vekst, kan vi hjelpe deg med å løse dine problemstillinger og nå dine mål som virksomhet eller konsulent.

Konsulentene

Nettverket vårt består av selvstendige konsulenter innen alle senioritetsnivå og konsulenter som er ansatt i mindre og mellomstore selskaper. Vi vil dermed ikke kun knytte sammen de enkelte hodene, men også få virksomheter i kontakt med spesialiserte kompetansehus der det trengs.

Kundene

Oppdragene vi formidler for våre kunder, er innen digitalisering og tilhørende områder. Prosjektene omhandler ofte selve utviklingen av løsninger, produkter eller systemer. Vi samarbeider med aktører i både privat og offentlig sektor, og i flere ulike bransjer.

Tilpasser

Vi mener at det er viktig for fremtiden å samhandle i større grad digitalt. Ikke bare for å gjøre hverdagen enklere, men også for å effektivisere innovasjon og forkorte avstander mellom by og land. Derfor vil alle oppdrag vi tilbyr kunne utføres til en viss grad remote.

Åpenhet

Vi deler innsikt i markedet.

Les litt om oss

Om Meso Digital

I Meso Digital spesialiserer vi oss på å knytte virksomheter til kvalifiserte konsulenter for ulike prosjekter. Vi gir tilgang til et enormt nettverk av IT-konsulenter innen alle senioritetsnivå. Våre kunder holder til i både privat og offentlig sektor, og jobber i flere forskjellige bransjer. Vi er transparente, fleksible og forenkler dermed prosessen for kunde og konsulent. Vårt mål som en konsulentformidler, er å tilfredsstille dagens etterspørsel på IT-kompetanse, samtidig som at vi innfrir ønsker og behov for fleksibilitet.

bilde av folk i meso
Ofte stilte spørsmål

FAQ

Hva er betingelsene for samarbeid?

Vi blir kontraktspartner mellom både kunden og konsulenten. Betingelsene speiles mellom alle parter, men vil variere avhengig av kunde og oppdrag. Vi blir alltid enige om pris og betingelser i forkant av kontraktinngåelse.

Hvor lang tid tar det før vi får en aktuell profil?

Som regel tar det kun 1-3 dager fra vi mottar forespørselen til dere mottar en aktuell CV til en kvalitetssikret konsulent. Avhengig av krav til kompetansenivå kan det ta noe lengre tid.

Hva er fordelene med å bruke dere som konsulentleverandør?

Vi fungerer som en bro for bedrifter som ser etter spisset kompetanse for sine prosjekter. Vi gir tilgang til et stort nettverk av konsulenter og konsulentselskap som kan sitte med akkurat den kompetansen du er på utkikk etter. Det er enkelt å leie inn konsulenter via oss og som kunde er du aldri bundet til å bruke oss som kanal.

Hvordan sikrer dere at konsulentene er kvalifiserte?

Vi kvalitetssikrer alle selvstendige konsulenter med referansesjekk og intervju. Alle konsulentselskap vi velger å samarbeide med er seriøse og har gode rutiner for sine ansatte. Vi er nøye med å matche kompetansen til konsulentene med våre kunder sine krav og ønsker. Flere av profilene vi allerede har i nettverket er kvalitetssikret fra tidligere.

Hvordan fungerer fakturering med Meso Digital?

Hos oss har vi månedlig fakturering med vanligvis 30 dagers forfallsdato. Etter at Meso mottar betaling fra kunde, tar det som regel 1-3 virkedager før konsulenten får betalt. Dette varierer litt fra kunde til kunde. Vi tar også hensyn til kundenes rutiner og ønsker i forbindelse med dette.

Kontakt oss

Kom i kontakt og fortell oss hvordan vi kan hjelpe.

Ved å klikke på "Send melding" bekrefter du at du har lest og godtar våre retningslinjer for personvern og ansvarsfraskrivelse.

Takk, vi har mottatt din melding!
Vi tar kontakt med ved første mulighet.
Woops, her gikk det litt fort i svingene. Prøv igjen.